Så får du ett bloggvänligt hem

Så får du ett bloggvänligt hem

För att du ska kunna driva din blogg är det viktigt att du har ett bloggvänligt hem. Med bloggvänligt menar vi att du både ska trivas i den miljö du befinner dig i, och du ska känna dig bekväm med att visa upp ditt hem på din blogg. I det här inlägget kommer du att få veta allt om hur du kan gå tillväga för att ditt hem ska bli mer bloggvänligt.

Inredning

Att ha rätt inredning är viktigt för att du ska känna att du trivs och att du känner dig inspirerad i ditt eget hem. När du själv känner att du trivs och är inspirerad kommer även dina läsare att bli inspirerade när du visar upp bilder från ditt hem. Det finns massor med bra och snygg inredning du kan använda för att göra ditt hem mer bloggvänligt. Du kan köpa din inredning i butiker som säljer inredning. Ett exempel på en butik är Jotex, vilket är en butik som säljer inredning online. Just nu har Jotex en rabattkod som kan vara bra att spana in om du är sugen på att shoppa modern inredning till ett billigare pris. Med det sagt är det hög tid för oss att ge dig några tips på inredning som kommer att ta ditt hem till nästa nivå och göra det mer bloggvänligt.

Ljus

Det har alltid varit fint och mysigt att ha levande ljus. Men de senaste åren har det kommit ljus i fler former och storlekar som gör ditt hem mer unikt. Det finns till exempel ljus som är snurrade eller ljus formade som kvinnokroppar.

Växter

Det finns många olika sorters växter att välja bland som kommer att göra ditt hem mer trivsamt och bloggvänligt. Det är modernt med levande växter, men också torkade. Det är till exempel väldigt modernt och bloggvänligt att ha pampasgräs i snygga krukor och vaser.

Färger

Oavsett vilken sorts inredning du har i ditt hem är det bra om du tänker på att färgerna ska matcha varandra. Många väljer att inreda med en enhetlig färg där både väggar, golv och inredning går i samklang med varandra. Just nu är det moderiktigt med naturnära färger som brun, beige, vit och grå. Du kan också välja inredning som går i pastelliga färger. Då blir inredningen lite som en färgklick i ditt hem, vilket kommer att göra att ditt hem sticker ut mer i mängden. Men du väljer själv vilka färger du trivs bäst med.

startit